Συστατικά:
3/4 φλυτζανιού βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
1/2 φλιτζάνι λεπτή ζάχαρη
2 & 1/4 φλυτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
ακατέργαστη ή κρυσταλλική ζάχαρη για την επικάλυψη (1/2 φλιτζάνι είναι αρκετό)
Οδηγίες:
Σε ένα μίξερ, ανακατέψτε το βούτυρο μαζί με τη ζάχαρη σε μέτρια ταχύτητα.
Βάλτε το μείγμα σε μια καθαρή επιφάνεια και να συνεχίστε με το χέρι.
Ζυμώστε μέχρι να σχηματιστεί η ζύμη.
Απλώστε τη ζύμη σε μία μεγάλη ορθογώνια επιφάνεια.
Ρίξτε την ακατέργαστη ζάχαρη σε λαδόχαρτο και τυλίξτε τη ζύμη σε αυτό. Αφού η ζύμη καλυφθεί με ζάχαρη, μεταφέρτε την σε μια πλαστική μεμβράνη και βάλτε την το στο ψυγείο ή στην κατάψυξη για περίπου 30 λεπτά.
Κόψτε σε κομμάτια τη ζύμη και τοποθετήστε τα σε ένα ταψί με μία λαδόκολα από κάτω.
Ψήστε τα μπισκότα σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς για 20 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν.
Post A Comment:
0 comments so far,add yours