#

ΥΛΙΚΑ

Μοσχαρίσιο κιλότο κομμένο σε λεπτές φέτες - 600 γρ.
Προσούτο - 12 φέτες
Ψωμί - 4 φέτες τριμμένες
Ψιλοκομμένο κρεμμύδι - 4 κουτ. σούπας
Μαϊντανός ψιλοκομμένος - ½ ματσάκι
Πολτός σκόρδου με μείγμα αρωματικών - 2 κουτ. γλυκού
Λευκό κρασί - 125 ml
Ζωμός κρέατος - 125 ml
Ελαιόλαδο
Λίγο αλεύρι
Ανθός αλατιού σε νιφάδες
Γάντια νιτριλίου μίας χρήσης
Πουρές πατάτας για το σερβίρισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ


Κόψτε το κρέας σε λεπτές φέτες και αλατίστε τες.

Ανακατέψτε τα ψίχουλα του ψωμιού, τον μαϊντανό και τον πολτό σκόρδου.

Βάλτε σε κάθε φέτα κρέατος από μία φέτα προσούτο και και μοιράστε το μείγμα με το τριμμένο ψωμί.

Τυλίξτε τις φέτες ρολό και στερεώστε τις άκρες με οδοντογλυφίδα.

Περάστε τα ρολάκια από το αλεύρι.

Σοτάρετε τα ρολά σε λίγο ελαιόλαδο προσεκτικά για να μην ανοίξουν και σβήστε τ με το λευκό κρασί.

Ρίξτε τον ζωμό, και μαγειρέψτε τα σε μέτρια φωτιά για 3-4 λεπτά.

Σερβίρετε με πουρέ πατάτας.

masterclass.gr
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours