Υλικά:
200 γρ. ζαμπόν σε κομμάτι
300 γρ. mix τυριών τριμμένα
1 κόκκινη πιπεριά
1 πιπεριά τσίλι
1 ντομάτα
1 κ.σ. θυμάρι
πιπέρι
650 γρ. ζύμη κουρού Χρυσή Ζύμη
Εκτέλεση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170οC στον αέρα.
Κόβουμε το ζαμπόν σε μικρά κυβάκια και τα βάζουμε σε ένα μπολ.
Προσθέτουμε τα τυριά, την κόκκινη πιπεριά κομμένη σε κυβάκια και τη τσίλι ψιλοκομμένη. Κόβουμε τη ντομάτα στη μέση, εγκάρσια.
Πιέζουμε με τα χέρια μας ώστε να φύγει όλη η υγρασία της και ψιλοκόβουμε τη σάρκα.
Την βάζουμε στο μπολ με τα υπόλοιπα υλικά.
Προσθέτουμε το θυμάρι, πιπέρι και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Απλώνουμε ένα φύλλο κουρού σε ένα ταψί 32x25 εκ. Καλύπτουμε με το άλλο φύλλο, πιέζουμε περιμετρικά τις άκρες και τις γυρίζουμε προς τα μέσα για να δημιουργήσουμε τον κόθρο.
Ψήνουμε για 40-50 λεπτά.
Αφαιρούμε και σερβίρουμε.
Post A Comment:
0 comments so far,add yours