Μπουγιουρντί με διάφορα τυριά...
Υλικά συνταγής
2 φλιτζ. τυρί φέτα
1 φλιτζ. μανούρι
1 φλιτζ. παρμεζάνα
2 ντομάτες κομμένες κονκασέ
2 κ.σ. βασιλικός φρέσκος ή 1 κ.σ. αποξηραμένος
1 κ.σ. ρίγανη
1 κ.γ. κόκκινο γλυκό πιπέρι
1 κ.γ. μπούκοβο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
Διαδικασία συνταγής
Τρίβουμε τα τυριά σε πυρεξάκι και προσθέτουμε τις ντομάτες, τον βασιλικό, το ελαιόλαδο, το γλυκό πιπέρι, το μπούκοβο και τα ανακατέβουμε καλά.
Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για 20 λεπτά στους 200οC, μέχρι να λιώσουν τα υλικά και να ψηθούν.
Στο σερβίρισμα προσθέτουμε τη ρίγανη.
Post A Comment:
0 comments so far,add yours