Υλικά:
1 κιλό γάλα φρέσκο, πλήρες
80 γρ. ζάχαρη
70 γρ. κορν φλάουρ
40 γρ. κακάο
Εκτέλεση:
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τα 900 γρ. γάλα και τοποθετούμε στη φωτιά.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη ζάχαρη με το κορν φλάουρ, το κακάο και το υπόλοιπο γάλα και τα αδειάζουμε μέσα στην κατσαρόλα προτού το γάλα πάρει βράση.
Ανακατεύουμε έως ότου η κρέμα κοχλάσει και δέσει και μοιράζουμε σε ατομικά μπολ.
Μπορούμε να σερβίρουμε τις κρέμες χλιαρές ή να τις βάλουμε στο ψυγείο.
Για να μην κάνουν κρούστα, τις καλύπτουμε αν θέλουμε, με μεμβράνη που να εφάπτεται στην επιφάνειά τους.
Post A Comment:
0 comments so far,add yours