#

Συστατικά
χυμό λεμονιού, από 1 λεμόνι
½ κ.γ. μπούκοβο
αλάτι
150 γρ. ρόφημα σόγιας
200 γρ. ελαιόλαδο

Μέθοδος Εκτέλεσης
Σε ένα βαθύ δοχείο βάζουμε τον χυμό λεμόνι, το μπούκοβο, αλάτι, το ρόφημα σόγιας και χτυπάμε καλά με το ραβδομπλέντερ.
Προσθέτουμε πολύ αργά το ελαιόλαδο και χτυπάμε για 1-2 λεπτά μέχρι να δέσει το μείγμα και σερβίρουμε.
Συντηρείται στο ψυγείο για 2-3 μέρες σε αεροστεγές δοχείο.




Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours