#

Υλικά
2 κούπες κρέμα γάλακτος
100 γρ. άχνη
1 κ.σ.ξύσμα λεμονιού
1/4 κούπας φρεσκοστυμμένος χυμός λεμονιού

για το σερβίρισμα
σαντιγί
αμυγδαλάκι καβουρδισμένο

Εκτέλεση
Βάζουμε σε κατσαρολάκι την κρέμα γάλακτος και την άχνη.
Σε μέτρια θερμοκρασία ανακατεύουμε να διαλυθεί η ζάχαρη.
Βράζουμε για περίπου 3 λεπτά.
DSCN0747


DSCN0748

Αποσύρουμε από τη φωτιά,προσθέτουμε το ξύσμα και
το χυμό και ανακατεύουμε να αναμειχθούν.
DSCN0749


DSCN0752

DSCN0753

Αφήνουμε την κρέμα να κρυώσει λίγο και μοιράζουμε σε μπολάκια ή ποτήρια.

Φυλάσσουμε στο ψυγείο για 3-4 ώρες να στερεοποιηθεί.
Στολίζουμε με σαντιγί και αμυγδαλάκι φιλέ.
Οι παραπάνω αναλογίες είναι για 4 μπολ.

magyreuontas.blogspot.gr
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours