ΥΛΙΚΑ:
1 πεσκαντρίτσα του κιλού
2 σκορπίνες
10 γαριδούλες
8 μύδια με κέλυφος
1 σέλινο
2 καρότα
2 μικρές πατατούλες
1 κρεμμύδι
Αλατάκι, πιπεράκι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Φιλετάρουμε τα ψάρια και τα βάζουμε στην άκρη.
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα τα κεφάλια και τα κόκαλά τους και τα βράζουμε. Μετά στραγγίζουμε και παίρνουμε τον ζωμό.
Σε μια άλλη κατσαρόλα βάζουμε τον ζωμό, τα φιλεταρισμένα ψαράκια, γαριδούλες και μύδια.
Κόβουμε ζάρια το σέλινο, τα καρότα και τις πατάτες, το κρεμμύδι ολόκληρο και τα βράζουμε όλα μαζί, προσθέτοντας αλατάκι και πιπεράκι.
Το κρεμμύδι το αφαιρούμε στο τέλος, ολόκληρο όπως το βάλαμε. Σβήνουμε τη φωτιά μόνο όταν έχουν μαλακώσει τα ζάρια των λαχανικών.
Ρίχνουμε ελαιόλαδο, λεμονάκι, φρεσκοτριμμένο πιπεράκι και η ψαρόσουπά μας είναι έτοιμη.
mariaekmektsioglou.com
Post A Comment:
0 comments so far,add yours