Υλικά
150 γρ. ζαμπόν κομμένο σε λωρίδες
1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
3 μικρά κολοκυθάκια, τριμμένα στο χοντρό του
τρίφτη
100 γρ. τυρί τσένταρ ή ανάμεικτα κίτρινα τυριά (κασέρι, παρμεζάνα, έμενταλ κ.λ.π.), τριμμένα στο χοντρό του τρίφτη
60 γρ. τυρί φέτα θρυμματισμένη
100 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
4 αυγά ελαφρώς χτυπημένα
2 κ.σ. ψιλοκομμένο άνηθο
12ο ml σπορέλαιο (ή μισό μισό με ελαιόλαδο)
αλάτι πιπέρι
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 170 βαθμούς.
Σε ένα μπολ τοποθετείτε όλα τα υλικά για τη πίτα και ανακατεύετε καλά να αναμειχθούν.
Ρίχνετε το μείγμα σε ένα ταψάκι και το ψήνετε στο προθερμασμένο φούρνο για 30 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει και ψηθεί μέχρι μέσα.
sintayes.gr
Post A Comment:
0 comments so far,add yours