Υλικά:
μισό κιλo μακαρόνια βίδες
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι
μια πράσινη πιπεριά
μία κόκκινη πιπεριά
μία κίτρινη πιπεριά
3 κουταλιές μαργαρίνη ή μισό φλιτζάνι λάδι
μία κρέμα γάλακτος ή 1 φλιτζάνι γάλα εβαπορέ με 1 1/2 κουταλάκι κορν φλαουερ
1 φλιτζάνι τυρί παρμεζάνα
1 κοφτό κουταλάκι καπνιστή πάπρικα (προαιρετικώς)
μισό φλιτζάνι κρασί λευκό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
Κόβουμε όλα τα λαχανικά σε λεπτές ροδέλες και τα τσιγαρίζουμε σε χαμηλή φωτιά με την
Προσθέτουμε την παρμεζάνα και ανακατεύουμε.
Σημείωση: Αν θέλουμε να γίνει ποιο ελαφρύ το φαγητο μας, αντί για την κρέμα γάλακτος, βάζουμε ένα φλυτζάνι γάλα εβαπορέ , μέσα στο οποιο έχουμε διαλύσει 1 1/2 κουταλάκι κορν φλαουερ.
monastiriaka.gr
Post A Comment:
0 comments so far,add yours