Συστατικά
250 γρ. baby πατάτες
αλάτι
πιπέρι
300 γρ. ανάμεικτη σαλάτα
1 κ.σ. φρέσκο θυμάρι, μόνο τα φύλλα
1 κ.σ. κάππαρη
1 κ.σ. ελιές, σε ροδέλες
300 γρ. σολομός, καπνιστός
400 γρ. σπιτική σάλτσα βινεγκρέτ
6 αυγά, σφιχτά, βρασμένα
Μέθοδος Εκτέλεσης
Βάζουμε σε μία κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά τις baby πατάτες μαζί με αρκετό νερό τόσο ώστε να τις σκεπάζει. Αφήνουμε να βράσουν για 15-20 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες.
Σουρώνουμε τις πατάτες, τις βάζουμε σε ένα μπολ, τις κόβουμε στη μέση, αλατοπιπερώνουμε και τις αφήνουμε να κρυώσουν.
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τη σαλάτα, το θυμάρι, την κάππαρη, τις ελιές, τον σολομό, αλάτι, πιπέρι και τη βινεγκρέτ.
Ανακατεύουμε να πάει η βινεγκρέτ πάνω στη σαλάτα και σερβίρουμε σε μπολ.
Κόβουμε τα αυγά στη μέση, αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε πάνω από τη σαλάτα.
Ελέγχουμε τα καρυκεύματα και σερβίρουμε.
Post A Comment:
0 comments so far,add yours