#

Υλικά

2 κονσέρβες τοματάκι
1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 φλυτζάνι ελαιόλαδο
2 κομμάτια μπακαλιάρος παστός
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

-Βάζετε απο βραδύς τον μπακαλιάρο σε νερό να ξαλμυρίσει φροντίζοντας όσο μπορείτε να αλλάζετε το νερό

-Σε μία κατσαρόλα βάζετε το ελαιόλαδο να κάψει

-Προσθέτετε τον μαϊντανό και τα κρεμμύδια και τσιγαρίζετε

-Ρίχνετε την τομάτα

-Προσθέτετε το σκόρδο

-Αλατοπιπερώνετε

-Αφήνετε να σιγοβράσει για 15 λεπτά περίπου

-Σε ένα ταψί βάζετε το μπακαλιάρο

-Ρίχνετε από πάνω τη σάλτσα και 2 φλυτζάνια νερό

-Ψήνετε σε μέτριο φούρνο 
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours