Υλικά
2 κονσέρβες τοματάκι
1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 φλυτζάνι ελαιόλαδο
2 κομμάτια μπακαλιάρος παστός
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
-Βάζετε απο βραδύς τον μπακαλιάρο σε νερό να ξαλμυρίσει φροντίζοντας όσο μπορείτε να αλλάζετε το νερό
-Σε μία κατσαρόλα βάζετε το ελαιόλαδο να κάψει
-Προσθέτετε τον μαϊντανό και τα κρεμμύδια και τσιγαρίζετε
-Ρίχνετε την τομάτα
-Προσθέτετε το σκόρδο
-Αλατοπιπερώνετε
-Αφήνετε να σιγοβράσει για 15 λεπτά περίπου
-Σε ένα ταψί βάζετε το μπακαλιάρο
-Ρίχνετε από πάνω τη σάλτσα και 2 φλυτζάνια νερό
-Ψήνετε σε μέτριο φούρνο
Post A Comment:
0 comments so far,add yours