ΥΛΙΚΑ
2/3 φλ. ζάχαρη
3 φλ. μείγμα φρούτα του δάσους (φράουλες, μύρτιλα, σμέουρα, βατόμουρα)
¼ φλ. φρέσκος χυμός λεμονιού
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η ζάχαρη και αποσύρουμε το σιρόπι από τη φωτιά
Σε ένα μπλέντερ βάζουμε τα 3 φλ. μείγμα φρούτα του δάσους (φράουλες, μύρτιλα, σμέουρα, βατόμουρα) και το χυμό λεμονιού και πολτοποιούμαι για περίπου 30 δευτερόλεπτα, μέχρι να γίνει ένας λείος πουρές.
Προσθέτουμε 1/3 φλ. σιρόπι, που ετοιμάσαμε πιο πριν, και συνεχίζουμε να πολτοποιούμε, μέχρι να ομογενοποιηθεί.
Μεταφέρουμε τον πουρέ μας σε θήκες γρανίτας και παγώνουμε στη κατάψυξη για 4 ώρες.
Τοποθετούμε τα ξυλάκια γρανίτας και αφήνουμε στην κατάψυξη για άλλες 4-6 ώρες, μέχρι να παγώσουν καλά.
Post A Comment:
0 comments so far,add yours